top of page
103101987_1376391655879282_5658841821298654196_n.jpg

Посещения

Предлагаме освен индивидуални и групови посещения и организирани турове за ученици и студенти, провеждане на обучения, събития, концерти, фирмени семинари и пр. 

9.jpg

Работно време

Можете да посетите градината от 6-ти април до края на ноември. Отворена е от вторник до неделя между 09:30 и 18:30. 

Тя се намира в село Борика, община Ихтиман.

Билети

Цената на индивидуално посещение за възрастен е 8 лв. Деца на възраст между 6 и 18 години, студенти и пенсионери се ползват от отстъпка в цената и заплащат вход от 5 лв. Децата под 5 годишна възраст влизат безплатно, придружени от родител.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.

3.jpg
7.jpg

Групови посещения

Ботаническа градина "Борика" е отворена за групови посещения, организиране на частни събития, семинари, пленери, концерти и йога практики.

Екологичното образование е една от основните мисии на Ботаническа градина "Борика", за това и с предварителна заявка можете да разгледате градината с група ученици или студенти, които ще получат лекция от Ясен Иванов. На място може да бъде представена и мултимедийна презентация по избор - за по-малките: “Светът на чудатите растения”, а за по-големите “Екологични проблеми и как лично можем да допринесем за тяхното решение”. 

В градината се провеждат практики по йога

Градина "Борика" е отлично място за медитация и духовни практики. Съчетанието между природата, ароматните цветя и спокойствието на мястото предразполагат за пълноценно отпускане. Ако искате да проведете вашия йога клас при нас, обадете се за да уточним детайлите. 

yoga.jpg
bottom of page